Kalahari Lifestyle

 Kalahari Lifestyle serien er baseret på de afrikanske indfødtes urgamle opskrifter.

Hvert produkt er baseret på nærende planteolier, fugtgivende urteekstrakter og effektive formler med de-age effekt.

 Vores mål er at skabe en sund hudbarriere, eksfoliere  huden  så  hudtonen  er  frisk og klar, samt reducere inflammation.   


 Kalahari kan anvendes af kvinder, mænd, piger og drenge i alle aldre. Vi skræddersyr et hudplejeprogram til din hud,  uanset om du mangler fugt, vil reducere ældningstegn, lysne farveforskelle i huden eller reducere urenheder og  acne. 

 Kalahari produkterne er specielt velegnede til at mindske tørhedslinier i huden og  lindre eksem  pga.  det  høje  indhold af milde planteolier fra afrika med de-age egenskaber.   


 Vi ser desuden hurtige resultater ved rødme, acne og irritation pga. produkternes høje indhold af rooibos the  ekstrakt, som øjeblikkeligt giver ro og en fornemmelse af velvære i huden, selv de sarteste hudtyper kan uden  irritation anvende vores produkter. 


 Vi anvender færrest mulige ingredienser med duft i ansigtsserien, da vi her udelukkende ønsker at skabe hurtige,  effektive  resultater.


 Vi køber en stor andel af vore råvarer gennem Phyto Trade Africa. Det betyder at de

fleste af vore planteolier og botaniske ingredienser er dyrket af små lokale farmere i Afrika.

 Ved køb af vore produkter bliver du automatisk Kalahari Humanitarian Partner, da vi donerer en del af vores  overskud til sociale projekter i Sydafrika.      Kalahari Lifestyle arbejder tæt sammen med flere sydafrikanske Universiteter og forskere med speciale i botanik  for  at være på forkant med opdagelsen og udviklingen af nye afrikanske planteformler.

 Der forskes intensivt i de afrikanske indfødtes botaniske lægemidler, for at undersøge effekt og virkning.

 

 Disse ældgamle, skjulte behandlingsmetoder og planteopskrifter der er gået i arv fra generation til generation kan vi  derfor alle få glæde af. Afrikas indfødte folk har et indgående kendskab til miljøet omkring dem der gør, at de skaffer alt føde og medicin fra naturen omkring dem. De har levet i et af verdens mest udfordrende økosystemer i titusinder  af år pga. deres omfattende viden om de lokaleplanter. 

 Denne information er nedarvet gennem generationer og sikret deres overlevelse.

Nødvendigheden af at styrke forbindelsen mellem fortiden og nutiden, hvor vi kan fremhæve fordelene ved brugen af  traditionelle planter er vigtig.

 

Her har Kalahari Lifestyle positioneret sig, som en facilitator der sikrer at ældgammel, værdifuld 

viden om Afrikas flora og fauna bliver givet videre til forbrugeren i form af effektive hudplejeprodukter. 

Kontakt og info:


Klinik Sense Me

v/Sine Dahl

Valseværksgade 1

3300 Frederiksværk

Telefon : 4062 8221

E-mail :   kontakt@senseme.dk

Åbningstider:

 

Mandag : 9 - 16

Tirsdag  : 9 - 16

Onsdag : 9 - 16 (i ulige uger fra 9 - 19)

Torsdag : 9 - 19

Fredag :  9 - 15