Medex

MEDEX Bio Science Cosmetics

 

Hvorfor er MEDEX anderledes bedre?

For at opnå et mærkbart resultat i hudplejebehandling er det afgørende, at produkterne er terapeutiske. Mens en lang række produkter blot tilfører lidt velvære og fugt, trænger de terapeutiske produkter, også kaldet biomedicinske produkter, ind og behandler aktivt og effektivt.

 

Medex er komplette serier af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer, at kunden altid er i trygge og professionelle hænder.

Medex produkterne er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov. Ikke mindst er Medex førende inden for acne og anti-age behandling.

 

Produkterne udvikles i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere. Alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitetsklinikker.

Dig og MEDEX

 

Hos Medex taler vi mere om ”hudens tilstand” end egentlig hudtype. Dels ændrer hudens tilstand og dermed behov sig konstant - alt efter årstid, alder og hvordan man har det - og dels er det de færreste, som har en ensartet hudtype såsom: normal, fedtet eller tør hud. Lang de fleste har en kombineret hud, og ofte er der brug for at få behandlet flere hudproblemer og tilstande samtidigt.

 

Det er ikke usædvanligt, at man kan lide af acne i den underliggende hud, mens der kan være en tør tilstand på hudoverfladen, ligesom man kan lide af voksenacne, men samtidigt have nået en alder hvor man skal begynde med anti-age behandlinger for at udbedre fine rynker og linjer. Disse behandlingskombinationer og individuelle behov kan være svære at behandle med mærker, som kun behandler ud fra en statisk linje og hudtype, men med Medex er det muligt at behandle ud fra flere parametre.

 

Medex har over 300 forskellige produkter fordelt på sine linjer, og det som gør forskellen, er, at alle produkter kan arbejde sammen på tværs af linjerne. Der kan således skræddersys et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram fuldstændig tilpasset den enkeltes hudtilstand ud fra de aktuelle hudproblemer, der måtte være.

Disse behandlingskombinationer er mulige med Medex, fordi Medex ud fra en hudanalyse tilpasser og sammensætter både klinikbehandling og hjemmeplejeprogram individuelt til hver enkelt klient. På denne måde er man sikker på, at huden bliver behandlet præcis ud fra de behov, der er, også selvom der er tale om flere samtidige hudproblemer.

Fundamentale principper i Medex-filosofien

 

- Naturlige ingredienser anvendes altid, så vidt det er muligt.

- Løbende justering af produkterne på baggrund af videnskabeligt testede virkestoffer.

- Ingen anvendelse af farvestoffer eller dufttilsætning, undtagen strengt nødvendigt.

- Altid anvendelse af den mest aktive form af de aktive stoffer.

- De ikke-aktive stoffer (vehikel/bærerne) i produkterne er altid af højeste kvalitet.

- Ingen dyreforsøg.

- Ingen anvendelse af PVC.

- Emballagen er lavet af genbrugspapir.

 

Læs om hele MEDEX produktserien

Kontakt og info:

 

Klinik Sense Me

v/Sine Dahl

Valseværksgade 1

3300 Frederiksværk

Telefon : 4062 8221

E-mail : kontakt@senseme.dk

Åbningstider:

 

Åbningstider:

Mandag : 9 - 16

Tirsdag : 9 - 16

Onsdag : 9 - 19

Torsdag : 9 - 19

Fredag : 9 - 15