NeoVita


Den eksklusive og unikke hudplejeserie – som udskiller sig fra andre hudplejeserier

NEOVITA COSMETICS er professionelle og unikke skønhedsprodukter som gør en forskel og kan bruges på selv den sarteste hud.


Produkterne er rene og narturlige og HELT UDEN PARABENER og andre direkte eller indirekte konserveringsmidler.


Det er den innovative konserveringsteknologi, som gør at der ikke er nogen direkte eller indirekte konserveringsstoffer i produktet. Ydermere er produktet også fri for alle tilsætningsstoffer - så som mineralolie, paraffin og silikone. Kun ubehandlede, ubestrålede virkestoffer fra naturen anvendes – som f.eks. arganolie, anti-aging fra hibiscus esculentus m.m. og sammen med de få hightech virkestoffer, der ikke kan findes i naturen og som også er nødvendige at tilsætte, giver det NEOVITA produkterne virkelig gode resultater.NEOVITA COSMETICS produkter kommer på markedet i hermetisk lukkede aerosolbeholdere og gøres holdbare ved tryksterilisering for at opnå den højest mulige produktkvalitet og absolutte beskyttelse af de naturlige virkestoffer mod påvirkningen af lys, UV-stråling, ilt og bakterier. 


De naturlige gasser butan og kuldioxid tilsættes med højtryk.  Det værdifulde kosmetiske produkt er således pakket sterilt og sundhedsbevidst i beholderne. 


Anderledes end andre emballager garanterer skumdispenseren en enestående produktkvalitet og absolut renhed i form af produktsterilitet.Det betyder for dig at du har et produkt der aldrig bliver for gammel eller udløber på grund af NEOVITAs patenterede skumdispenser der konserverer via ren ilt.


Ydermere sælges NEOVITA kun professionelt via autoriserede behandlere - så du er sikret den rette vejledning.

 

Læs om hele produktlinien her

SPECIELT PANT SYSTEM

 

Der er pantsystem på Neovita beholderne, dvs. at aflevere du dine tomme beholder hos din forhandler, får du 2 kr. pr. stk. Beholderne kan blive genbrugt op til 5 gange.

Kontakt og info:


Klinik Sense Me

v/Sine Dahl

Valseværksgade 1

3300 Frederiksværk

Telefon : 4062 8221

E-mail :   kontakt@senseme.dk

Åbningstider:

 

Mandag : 9 - 16

Tirsdag  : 9 - 16

Onsdag : 9 - 16 (i ulige uger fra 9 - 19)

Torsdag : 9 - 19

Fredag :  9 - 15