Sanzi - Vippeserum & Kultandpasta

Mange har en mening om tandblegning, og der findes mange former for tandblegningsprodukter på markedet i dag. Men hvordan er det egentlig lige med aktivt kul, for det hitter jo helt vildt blandt kendte og andre i den almene befolkning.


 

Sådan virker det:


Aktivt kul fra Sanzi Beauty charcoal teeth whitening har den egenskab, at det fjerner toxiner og andre urenheder på dine tænder, og inde i munden. Når du påfører det aktive kul på dine tænder, og lader det sidde i lidt tid, for derefter at børste i små bløde cirkulere bevægelser i 2-4 min. ad gangen, vil du kunne fjerne mange af de misfarvninger der gennem tiden opstår på tænderne. Disse misfarvninger kommer typisk af, at man drikker farveholdige drikke eller spiser noget der kan farve tænderne. Det kunne eksempelvis være kaffe, te, rødvin og lakrids m.m.*


Når man børster sine tænder med det aktive kul fra Sanzi Beauty charcoal teeth whitening, sker der det at man blødt og skånsomt polerer tænderne, samtidig med at det aktive kul er med til at fjerne misfarvninger, plak og toxiner på tænderne. Denne proces skal man gentage 1-2 gange dagligt i 7-14 dage før man oftest kan se effekten af det.*Bemærk at dine tænder vil aldrig kunne opnå at blive lysere end hvad de oprindeligt har været engang. Forklaringen herpå er ganske enkelt, at det aktive kul som er i Sanzi Beauty er et 100% naturligt og organisk pulver, som er udvundet fra kokosnøddeskaller og været under en speciel varme forarbejdning. Der er hverken tilsat kemikaler eller andre ingredienser, som kan være skadeligt eller på nogen måde blege tænderne, som man kender det fra de produkter man får fra tandlægerne, som oftest også giver isninger i tænderne.


SANZI

BEAUTY


Aktiv kul til tandplejning

Vippeserum

Fordele ved Sanzi Beauty charcoal teeth whitening


Der findes en lang række fordele ved at bruge Sanzi Beauty charcoal teeth whitening, sålænge man følger vores instrukser, som også er at finde her og på vores indlægsseddel i pakken.


 

• Det polerer skånsomt og fremmer dine flotte hvide tænder

• Det fjerner plak og du får dermed en sundere mundhygiejne

• Det fjerner giftstoffer i munden og på tænderne

• Det giver glattere og renere tænder

• Det giver mere selvtillid at have flotte tænder

• Det er et 100% organisk og vegansk produkt

• Det er ikke tilsat skadelige kemikalier eller andre urenheder

• Det er FDA godkendt som svarer til de danske sundhedsmyndigheder

• Det er nemt at bruge og tager kun få minutter

• Resultatet kan oftest allerede ses efter kun 7 dage


ØJENVIPPE VÆKST SERUM


SANZI BEAUTY | 5ML


Giver længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med den patenterede peptid formel i Sanzi Beauty, samt de ekstra tilsatte komplekse ingredienser, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat for dine øjenvipper.INCI: Aqua, Glycerin, Arginine, Propylene Glycol, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Cucurbita Pepo Seed Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Myristoyl Hexapeptide-16, Myristoyl Pentapeptide-17, Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.


Kontakt og info:


Klinik Sense Me

v/Sine Dahl

Valseværksgade 1

3300 Frederiksværk

Telefon : 4062 8221

E-mail :   kontakt@senseme.dk

Åbningstider:

 

Mandag : 9 - 16

Tirsdag  : 9 - 16

Onsdag : 9 - 16 (i ulige uger fra 9 - 19)

Torsdag : 9 - 19

Fredag :  9 - 15