Rart at vide

Voksbehandlinger

Hos Klinik Sense Me er vi uddannet indenfor hårfjerning med voks og har over 10 års erfaring.
Vi har valgt at bruge den meget skånsomme hybridvoks fra Lycon.

LYCON er en enestående voks, der er uovertruffen, bl.a. fordi den fjerner hår i begge gro-retninger på samme tid samt stædige hår så kort som 5 mm. LYCON har samtidig egenskaben af at være en meget smidig og blid voks, som giver en plejende behandling og ekstra god komfort på selv de følsomme steder såsom intim, armhuler og i ansigtet.
Der lægges en beskyttende olie under voksen – for at give den mest skånsomme hårfjerning som muligt.

Voksmetoden er en effektiv metode som efterlader huden fin og glat.
Behandlingen holder 4 uger, førend hårene er vokset ud og er klar til næste behandling. I denne periode er det vigtigt at du plejer det behandlede område, for at undgå indgroede hår og skællignende hud.

For optimal pleje skal du huske at peele/skrubbe det behandlede område samt tilføre fugt.
Alt efter hvilket område du får behandlet – tilhører en behandlingsvejledning.
Spørg din voksspecialist i klinikken.

Vigtigt før din voksbehandling:
Undgå solen – både den naturlige og solarie, da solbrændt og solskoldet hud er mere følsom.

Brug ligeledes en god peeling/skrub på dagen eller dagen inden da det giver det bedste slutresultat.

Skal du have vokset ben, anbefaler vi at hårene er min 5-6 mm. ved første behandling. Hvis du barberer, så stop 14 dage inden voksbehandlingen, hvilket giver det bedste resultat.

Ved armhuler og intim voks kan hårene fjernes, når de er lidt kortere. Hvis de er længere end 1 cm., anbefaler vi, at de trimmes en smule inden behandlingen (ned til ca. 0,5 cm).
Kommer du direkte fra job ect. tilbyder vi at du kan vaske og pleje dit område inden behandling.
Efter din voksbehandling:

Efter behandlingen er det vigtigt at du følger vores plejeanbefalinger for at undgå tørhed og indgroede hår.

Undgå solen, svømmehal og badekar 24 timer efter, da huden er sensitiv og ekstra modtagelig for bakterier. Ligeledes anbefaler vi at vente med samleje af samme årsag.


Permanent Makeup – PMU

Permanent makeup – fremtidens makeup, et valg der forstærker kvinders naturlige skønhed

Er du træt af kedelige og stressende morgenrutiner?

Er dine bryn blevet tynde med alderen, eller er du allergisk overfor almindelig makeup?

Permanent makeup er blevet meget mere naturligt og velanset valg for kvinder i alle aldre, og resultaterne taler deres eget ”naturlige sprog” – ofte kan du slet ikke se at kvinder har været under nålen – at bryn, eyeliner og læber er mere udtryksfuldt i form af kvinders egen naturlige skønhed.

Hos Sense Me bruger vi Hairstroke metoden da det er den mest naturlige form for PMU.

Her tegnes der små streger der ligner almindelige hår i brynet.

Fordele:

Du ved at din makeup er lavet af en professionel Linergist, specialiseret i permanent makeup.

Vi arbejder med produkter fra CfS Cosmetics, og alle vores pigmenter og nåle er produceret i Tyskland hos en af verdens største producenter af permanent makeup.

Derfor lever produkterne naturligvis fuldt op til de EU krav/kontroller, samt godkendelserne der kræves af de danske sundhedsmyndigheder.

Pigmenterne indeholder ikke parfume, chrome, nikkel eller tilsætningsstoffer.

Vores uddannelse foregår oftest udenlands hos mange af de førende mikropigmentister på markedet med mange års erfaring indenfor faget.

Det er vigtigt for os altid at være” up to date” og give dig, som kunde, tilliden til at du får det smukkeste resultat .

Sådan foregår behandlingen:

Professionel vejledning hvor vi snakker sammen om hvad dine mål/ønsker er og kommer med forslag til hvad der vil være mest naturligt og karakterfyldt til netop din personlighed.

Vi vejleder i form og farve så helheden af ansigtet opnår det smukkeste resultat.

Det tager ca. 2 timer første gang og 6 uger efter laves en ”retouche” hvor de sidste små finesser laves, her afsættes ca. 1 time.

Teknikken hedder ”hairstroke” hvilke betyder at pigmenten påføres som små hår indimellem kundes eget bryn for at givet brynet et levende og naturligt look.

Til kunder som ”intet” hår har evt. efter et sygdomsforløb bruges samme teknik for at erstatte det naturlige hårstrå og opnå et blidt, men karakterfyldt ansigt.

Vi bruger godkendt bedøvelsescreme som påføres for at dulme prikken fra nålen, kunderne siger ofte – det kilder, eller er det virkelig ikke værre, det føles som at få rettet bryn.

Vær opmærksom på at farverne lige efter behandlingen er fremtrædende og falder op til 30 %.

Du kan fortsætte dine daglige gøremål og er ikke hæmmet af pigmenteringen.

Hvem får permanent makeup?

* Alle kvinder fra 18 år og opefter.

* Kvinder der er lyse i hud og hår, og som ønsker at udtrykke/understrege de naturlige nuance de har og opnå mere karakter.

* Kvinder med briller/kontaktlinser, som har svært ved at se og lægge makeuppen perfekt.

* Livstilskvinden der skal se godt ud fra tidlig morgen til sen aften.

* Sportskvinder/aktive kvinder, uanset om de er til lands, til vands eller i luften, skal ikke bruge tid på at bekymre sig over om deres makeup sidder perfekt – for det ved de at den gør.

* Kvinder med allegi overfor ”nutidens makeup produkter” vil med garanti få stor glæde af at benytte permanent makeup.

* Kvinder der har gennemgået et sygdomsforløb der evt. har kostet al hårvækst i form af bryn og øjenvipper, kan opnå virkelig flotte og naturlige resultater.

Hvad kan du forvente:

Permanent makeup har en holdbarhed på 2 til op til 5 år, så det er en god investering.

Husk retouch efter 4 uger (inkluderet i prisen).

Farven reduceres ca 40% efter behandlingen – når huden er helet op ses det endelige resultat.

Vi bruger kun EU godkendte farver, lavet til selv den mest sarte og allergiske hudtype. Pigmenterne indeholder ikke parfume, chrome, nikkel eller tilsætningsstoffer.

Som kunde har du mulighed for at betale for behandlingen over 2 gange. Spørg i klinikken hvis du ønsker denne løsning.

Samtykke til behandling

Inden behandling skal du som kunde udfylde et ”samtykke skema” med personlig oplysninger om dit helbred.


Negle

Hos Sense Me arbejder vi med Creative Nail Design – CND – som anses for at være en af de største og mest seriøse neglemærker i verden. Sådan sikrer vi at du får de bedste og mest skånsomme produkter på markedet, hvor holdbarheden er i topklasse.

Desværre ser vi al for tit ødelagte negle da der findes rigtig mange kopi produkter og dårligt uddannede negleteknikkere. Og konsekvenserne kan være rigtig alvorlige for den naturlige negl og huden omkring.
Derfor har vi valgt hos SenseMe at lave negleforlængelse og forstærkninger med CNDs akrylsystem, der giver ca. 10 gange ekstra styrke af egen negl.

Akrylneglene konstueres ved at man tager en pensel og dypper den i støbevæske og derefter i akrylpulver, som bliver til en lille kugle der lægges på naturneglen – således af vi støber en “ny” negl i ønsket form.

Hvis du ønsker ekstra længde lægges en tip på under akrylen, som files til i ønsket længde og form.

Vigtigt at huske på hvis du ønsker flotte negle med akryl:

• Dine negle skal plejes – så overvej om du ønsker at bruge tid og penge på at komme til opfyldning.

• Få det bedste ud af din inverstering skal du forberede dig på at komme til opfølgende behandling hver 3-4 uge.

• Lyt til din negleteknikker og lad hende guide dig igennem de mange muligheder såsom længde og form der fpasser til netop din naturnegl.

• Plej dine negle med CNDs specielle negleolie som er lavet specifikt til netop deres systemer.

• Lad dig ikke friste af billige tilbud – da pris og kvalitet ofte går hånd i hånd med negleteknikkerens uddannelse og kopi produkters merkante ringere kvalitet.

Nu er der kun tilbage at sætte dig tilrette i stolen og nyde at din professionelle negelteknikker forskønner dine egne naturnegle. Shellac er det man kalder en hybridlak, som tørrer ved hjælp af UV-lys.

Fra CND loves der en holdbarhed på 14 dage – men vi oplever oftere at Shellac bliver på neglen meget længere med den korrekte hjemmepleje. Specielt på tåneglene er holdbarheden exceptionel god.

Shellac er skånsom ved alle typer af negle og holdbarheden er fantastisk. Lakken bliver ikke ridset og overfladen er altid flot blank. Neglene opnår beskyttelse og en let styrke så spaltning/flækelse af neglen er minimeres. Husk at korrekt aftagning er et must – kom forbi klinikken og lad os hjælpe og guide dig, så du kan have flotte negle året rundt.

Der er mange fantastiske farver at vælge imellem – kun fantasien sætter grænser.


D-age5 behandling

D-age 5 er et særdeles effektivt kemisk peelingssystem med Beta- og Alpha hydroxy syrer. Behandlingen løfter døde hudceller op til overfladen af huden og stimulerer celledelingen.

Formelen mindsker synligheden af fine linier, ældningstegn og porer størrelsen. Huden får et friskere, yngre udseende mens solskader og misfarvninger lysnes.

Resultatet er en sund, glat hud med en smuk glød. Anbefales som behandlingsforløb med 4 behandlinger med 2 ugers mellemrum.

Huden skal klargøres til denne dybdegående behandling – derfor kan den IKKE bookes online.

For at modtage behandlingen skal du have Kalahari Lifestyles produkter til hjemmepleje, brugt dem – og KUN dem – i mindst 14 dage forinden.
Ca. 1 uge før første behandling skal du ligeledes have en Phyto Compound Behandling – alt dette indgår i dit personlige behandlingsprogram som laves specielt til dig, din hudtype og dine behov.

Du skal også udfylde en samtykkeerklæring som du finder nedenfor. Læs den grundigt igennem.
Vi anbefaler ligeledes at vi tager billeder, så vi kan følge resultaterne og hudens tilstand igennem hele forløbet.

SAMTYKKEERKLÆRING

 

GlassGlow Treatment – AHA+ ph3 behandling:

En lækker en-gangs behandling hvor huden boostes af AHA- & BHA syrer.

Behandlingen sætter foryngelsesprocessen og celledelingen i gang, således at huden for en flot udstråling, en finere tekstur og et generelt yngre udseende.

I denne behandling medfølger 2 særdeles effektive special natcremer som skal bruges i forlængelse af behandlingen.

Step 1: Behandlingen

Step 2: Vitamin A Booster: med førsteklasses antioxidanter og peptider som booster hudens foryngelsesproces. Bruges hver 2. aften – skiftevis med din almindelige natcreme.

Step 3: De-Age+ Leave-On Maske: med pro-aktive ingredienser som stimulerer hudens evne til at afstøde døde hudceller. Lad den ligge på huden natten over og rens af om morgenen. Brug masken 3 sammenhængende aftener og hold pause i 4, hvor du skifter til din almindelige natcreme.

Vi anbefaler at du inden behandlingen får en Phyto Compound Behandling ca. 7-10 dage før – så huden er godt udrustet til den aktive behandling. Ligeledes opnår du de bedste resultater hvis du bruger Kalahari Lifestyles produkter til hjemmebrug.

Kom forbi klinikken eller ring 4062 8221 hvis du vil vide mere.

Vi glæder os til at dele resultater og skønne timer sammen med dig.

 


Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 09:00 – 16:00 09:00 – 16:00
Tirsdag 09:00 – 16:00 09:00 – 16:00
Onsdag 09:00 – 16:00 09:00 – 19:00
Torsdag 11:00 – 19:00 11:00 – 19:00
Fredag 09:00 – 15:00 09:00 – 15:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket