Rart at vide

Eyelash Extentions & Lash Lift & Brow lamination

 

HVAD ER EYELASH EXTENSIONS?

Eyelash Extensions er små syntetiske vipper lavet i nylon. De er som udgangspunkt sorte fra rod til spids og smukt buede. Så slut med mascara og vippebukker. Korrekt påsatte Eyelash Extensions vil føles som dine helt egne naturlige vipper og kan med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid.

Vi benytter det populære internationale mærke BL LASHES samt ASPIRE by Lash Bar til påsætning og After Care. 

Du kan kontakte os hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil ekstra guides inden bookning.

 

Proceduren når du ankommer – VIGTIGT kom uden øjenmakeup og fjern kontaktlinser:

  • Vi har forskellige extensions typer: Laser Lashes (opgradering af  klassiske extensions) eller Flat/Super Flat lashes (ekstra lette & fleksible).
  • Vi benytter forskellige kurver og længder (fra 5mm – 14mm), samt forskellige tykkelser i samme påsætning, for at matche og designe det bedst mulige sæt til dine vipper og øjne.
  • Eyelash extensions lime indeholder cyanoacrylater (bindemiddel) så extentionsne kan tilhæftes. Limene vi benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt. 
  • Du ligger på ryggen med lukkede øjne. Der resnses af og fugtgivende eyepatches isolerer dine nederste vipper. Man falder ofte i søvn undervejs, da proceduren er meget behagelig. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt.
  • For at opnå den bedste holdbarhed, anbefaler vi daglig afrensning med godkendt lash cleanser/shampoo. De fleste har behov for en large opfyldning som er 60min.  ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt, hvor lang tid der går imellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger, hos andre 4 uger. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel. NB fjern aldrig selv dine extensions.
  • Benyt ikke vippebukker, vat eller vandfast mascara på dine extensions. 
  • Afrens dine vipper dagligt i en Lash foam,  for bedre holdbarhed og sunde vipper, der frarådes dog brug af olieindholdig makeup fjernere, da det kan forringe bindeevnen i limen

LASH LIFT / BROW LAMINATION:

Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere. Lash Lift giver mere volumen og et smukt løft. Dine naturlige vipper bliver smukt buet, så vippebukkeren kan smides væk for evigt. Et lash lift kan være holdbart i op til 8 uger, men det anbefales ar få fornyet ca. hver 6 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Brow Lamination er et løft til brynshårene. Her kan du få brynshår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning. Looket ‘brushed up brows’ er lige nu et super populært look. En Brow Lamination behandling gør det også langt nemmere at style brynene med din yndlings makeup, og flere kan nu helt undvære brow gel efterfølgende. Vi anbefaler at pleje sine bryn efterfølgende med en Brow Conditioner for at give ekstra fugt og forlænge holdbarheden.

HUSK:  At tjekke vores afbudspolitik. Husk, Kom helt uden øjenmakeup, også inden opfyldning. Selvom dine vipper afrenses inden påsætning, vil der skulle bruges ekstra unødvendig tid på afrensning, og har derfor mindre tid til påsætning, hvis du ankommer med øjenmakeup til din vippebehandling. Vi kan ikke lave behandlinger hvis du kommer med vandfast mascara. Fjernes mascaraen med olieindholdig makeup-fjerner, vil det nedsætte holdbarheden på dine extensions, da limen ikke kan binde til vipperne optimalt samt kunne nedsætte resultatet ved lash lifts. Hvis du har extensions på fra andet sted, anbefaler vi at du kommer til gratis konsultation inden du booker tid, så vi kan tjekke op på dem først, da det ikke altid er muligt at fylde op på andres arbejde.


Permanent Makeup – PMU – UDFØRES desværre ikke mere fra 1 Juli 2021!

Permanent makeup – fremtidens makeup, et valg der forstærker kvinders naturlige skønhed

Er du træt af kedelige og stressende morgenrutiner?

Er dine bryn blevet tynde med alderen, eller er du allergisk overfor almindelig makeup?

Permanent makeup er blevet meget mere naturligt og velanset valg for kvinder i alle aldre, og resultaterne taler deres eget ”naturlige sprog” – ofte kan du slet ikke se at kvinder har været under nålen – at bryn, eyeliner og læber er mere udtryksfuldt i form af kvinders egen naturlige skønhed.

Hos Sense Me bruger vi Hairstroke metoden da det er den mest naturlige form for PMU.

Her tegnes der små streger der ligner almindelige hår i brynet.

Fordele:

Du ved at din makeup er lavet af en professionel Linergist, specialiseret i permanent makeup.

Vi arbejder med produkter fra CfS Cosmetics, og alle vores pigmenter og nåle er produceret i Tyskland hos en af verdens største producenter af permanent makeup.

Derfor lever produkterne naturligvis fuldt op til de EU krav/kontroller, samt godkendelserne der kræves af de danske sundhedsmyndigheder.

Pigmenterne indeholder ikke parfume, chrome, nikkel eller tilsætningsstoffer.

Vores uddannelse foregår oftest udenlands hos mange af de førende mikropigmentister på markedet med mange års erfaring indenfor faget.

Det er vigtigt for os altid at være” up to date” og give dig, som kunde, tilliden til at du får det smukkeste resultat .

Sådan foregår behandlingen:

Professionel vejledning hvor vi snakker sammen om hvad dine mål/ønsker er og kommer med forslag til hvad der vil være mest naturligt og karakterfyldt til netop din personlighed.

Vi vejleder i form og farve så helheden af ansigtet opnår det smukkeste resultat.

Det tager ca. 2 timer første gang og 6 uger efter laves en ”retouche” hvor de sidste små finesser laves, her afsættes ca. 1 time.

Teknikken hedder ”hairstroke” hvilke betyder at pigmenten påføres som små hår indimellem kundes eget bryn for at givet brynet et levende og naturligt look.

Til kunder som ”intet” hår har evt. efter et sygdomsforløb bruges samme teknik for at erstatte det naturlige hårstrå og opnå et blidt, men karakterfyldt ansigt.

Vi bruger godkendt bedøvelsescreme som påføres for at dulme prikken fra nålen, kunderne siger ofte – det kilder, eller er det virkelig ikke værre, det føles som at få rettet bryn.

Vær opmærksom på at farverne lige efter behandlingen er fremtrædende og falder op til 30 %.

Du kan fortsætte dine daglige gøremål og er ikke hæmmet af pigmenteringen.

Hvem får permanent makeup?

* Alle kvinder fra 18 år og opefter.

* Kvinder der er lyse i hud og hår, og som ønsker at udtrykke/understrege de naturlige nuance de har og opnå mere karakter.

* Kvinder med briller/kontaktlinser, som har svært ved at se og lægge makeuppen perfekt.

* Livstilskvinden der skal se godt ud fra tidlig morgen til sen aften.

* Sportskvinder/aktive kvinder, uanset om de er til lands, til vands eller i luften, skal ikke bruge tid på at bekymre sig over om deres makeup sidder perfekt – for det ved de at den gør.

* Kvinder med allegi overfor ”nutidens makeup produkter” vil med garanti få stor glæde af at benytte permanent makeup.

* Kvinder der har gennemgået et sygdomsforløb der evt. har kostet al hårvækst i form af bryn og øjenvipper, kan opnå virkelig flotte og naturlige resultater.

Hvad kan du forvente:

Permanent makeup har en holdbarhed på 2 til op til 5 år, så det er en god investering.

Husk retouche efter 4-6 uger (inkluderet i prisen).

Farven reduceres ca. 40% efter behandlingen – når huden er helet op ses det endelige resultat.

Vi bruger kun EU godkendte farver, lavet til selv den mest sarte og allergiske hudtype. Pigmenterne indeholder ikke parfume, chrome, nikkel eller tilsætningsstoffer.

Som kunde har du mulighed for at betale for behandlingen over 2 gange. Spørg i klinikken hvis du ønsker denne løsning.

Samtykke til behandling

Inden behandling skal du som kunde udfylde et ”samtykke skema” med personlig oplysninger om dit helbred.


Negle

Hos Sense Me arbejder jeg med Creative Nail Design – CND  og MAGNETIC nail design som anses for at være to af de største og mest seriøse neglemærker i verden. Sådan sikrer jeg at du får de bedste og mest skånsomme produkter på markedet, hvor holdbarheden er i topklasse.

Desværre ser jeg al for tit ødelagte negle da der findes rigtig mange kopi produkter og dårligt uddannede negleteknikkere. Og konsekvenserne kan være rigtig alvorlige for den naturlige negl og huden omkring.

Derfor har klinikken valgt at lave negleforlængelse og forstærkninger med CNDs eller Magnetics akrylsystem, der giver ca. 10 gange ekstra styrke af egen negl.

Alt afhængig af hvilke “negle udfordring” du kommer med så tilpasser jeg neglesystemerne derefter så du altid er sikret de bedste valg til netop dine negle.

Klinikken har et bred udvalg af neglebehandlinger, find det der passer lige netop til dine negle.

Vigtigt at huske på hvis du ønsker flotte negle med akryl:

• Dine negle skal plejes – så overvej om du ønsker at bruge tid og penge på at komme til opfyldning.

• Få det bedste ud af din investering skal du forberede dig på at komme til opfølgende behandling hver 3-4 uge.

• Lyt til din negleteknikker og lad hende guide dig igennem de mange muligheder såsom længde og form der passer til netop din naturnegl.

• Plej dine negle med CNDs eller Magnetics specielle negleolier/neglebåndscremer som er lavet specifikt til netop deres systemer.

• Lad dig ikke friste af billige tilbud – da pris og kvalitet ofte går hånd i hånd med negleteknikkerens uddannelse og kopi produkters markante ringere kvalitet.

Nu er der kun tilbage at sætte dig tilrette i stolen og nyde at din professionelle negelteknikker forskønner dine egne naturnegle. Shellac er det man kalder en hybridlak, som tørrer ved hjælp af UV-lys.

Fra CND loves der en holdbarhed på op til 14 dage – men vi oplever oftere at Shellac bliver på neglen meget længere med den korrekte hjemmepleje. Specielt på tåneglene er holdbarheden exceptionel god.

Shellac er skånsom ved alle typer af negle og holdbarheden er fantastisk. Lakken bliver ikke ridset og overfladen er altid flot blank. Neglene opnår beskyttelse og en let styrke så spaltning/flækkelse af neglen er minimeres. Husk at korrekt aftagning er et must – kom forbi klinikken og lad os hjælpe og guide dig, så du kan have flotte negle året rundt.

Der er mange fantastiske farver at vælge imellem – man kan kun blive inspireret af den farvepallet der tilbydes 🙂


D-age5 behandling

D-age 5 er et særdeles effektivt kemisk peelingssystem med Beta- og Alpha hydroxy syrer. Behandlingen løfter døde hudceller op til overfladen af huden og stimulerer celledelingen.

Formelen mindsker synligheden af fine linier, ældningstegn og porer størrelsen. Huden får et friskere, yngre udseende mens solskader og misfarvninger lysnes.

Resultatet er en sund, glat hud med en smuk glød. Anbefales som behandlingsforløb med 4 behandlinger med 2 ugers mellemrum.

Huden skal klargøres til denne dybdegående behandling – derfor kan den IKKE bookes online.

For at modtage behandlingen skal du have Kalahari Lifestyles produkter til hjemmepleje, brugt dem – og KUN dem – i mindst 14 dage forinden.
Ca. 1 uge før første behandling skal du ligeledes have en Phyto Compound Behandling – alt dette indgår i dit personlige behandlingsprogram som laves specielt til dig, din hudtype og dine behov.

Du skal også udfylde en samtykkeerklæring som du finder nedenfor. Læs den grundigt igennem.
Vi anbefaler ligeledes at vi tager billeder, så vi kan følge resultaterne og hudens tilstand igennem hele forløbet.

SAMTYKKEERKLÆRING

 

GlassGlow Treatment – AHA+ ph3 behandling:

En lækker en-gangs behandling hvor huden boostes af AHA- & BHA syrer.

Behandlingen sætter foryngelsesprocessen og celledelingen i gang, således at huden for en flot udstråling, en finere tekstur og et generelt yngre udseende.

I denne behandling medfølger 2 særdeles effektive special natcremer som skal bruges i forlængelse af behandlingen.

Step 1: Behandlingen

Step 2: Vitamin A Booster: med førsteklasses antioxidanter og peptider som booster hudens foryngelsesproces. Bruges hver 2. aften – skiftevis med din almindelige natcreme.

Step 3: De-Age+ Leave-On Maske: med pro-aktive ingredienser som stimulerer hudens evne til at afstøde døde hudceller. Lad den ligge på huden natten over og rens af om morgenen. Brug masken 3 sammenhængende aftener og hold pause i 4, hvor du skifter til din almindelige natcreme.

Vi anbefaler at du inden behandlingen får en Phyto Compound Behandling ca. 7-10 dage før – så huden er godt udrustet til den aktive behandling. Ligeledes opnår du de bedste resultater hvis du bruger Kalahari Lifestyles produkter til hjemmebrug.

Kom forbi klinikken eller ring 4062 8221 hvis du vil vide mere.

Vi glæder os til at dele resultater og skønne timer sammen med dig.

 


Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 09:00 – 15:00 09:00 – 15:00
Tirsdag 09:00 – 18:00 09:00 – 18:00
Onsdag 09:00 – 18:00 09:00 – 18:00
Torsdag 12:00 – 19:00 12:00 – 19:00
Fredag 09:00 – 15:00 09:00 – 17:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket