Kosmetiske behandlinger

Klinik Sense Me har indgået en samarbejdsaftale med ANTI-AGE KLINIKKEN og Kosmetisk Sygeplejerske Susanne Mariegaard.
https://antiageklinikken.dk/

Susanne vil være tilknyttet klinikken 1 dag om måneden, hvor du kan booke tid til en gratis forundersøgelse/konsultation her hos Sense Me.

Konsultationstider med Susanne: hold øje med info om kommende datoer på klinikkens Sociale medier.

De kosmetiske behandlinger udføres på ANTI-AGE KLINIKKEN på rungsted havn. Du får -10% på din første behandling med henvisning herfra.

ANTI-AGE KLINIKKEN har tilknytning til Flemming Lauridsen som er speciallæge i plastikkirurgi, og er desuden registreret og godkendt hos Styrelsen for Patient Sikkerhed (STPS).

Følgende behandlinger kan tilbydes og sammen med Susanne findes der frem til hvilken eller hvilke der ville passe til dine behov.

IKKE PERMANET FILLER

Filler (hyaluronsyre) anvendes til rynker/furer og skulpturering af ansigtet. Filler er derfor ideel til at genskabe og/eller forskønne dine ansigtsformer, skabe volumen og konturer f.eks. er filler fantastisk til at genskabe ungdommens fylde ved kindben og kind.

BOTOX/VISTABEL
Botox/Vistabel mindsker/blokerer nervemusklen mellem nerven og musklen og hindrer derved dynamiske sammen trækning fordi musklen afspændes.

MICROGOLD
MicroGold er en minimalt invasiv hudforyngende behandling, der består af en beholder med fine guldbelagte nåle. Ved behandlingen skabes små, næsten usynlige huller i huden, der tillader Botox, hyaluronsyre, vitaminer og andre ingredienser, at trænge ind i huden. Effektiv behandling for aldrende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter, hyperpigmentering og ar.

KLERESCA
Unik lysterapi som skaber fluorescerende lys, der trænger dybt ned i hudens dybere lag.

SKIN-REJUVANTION
Øger kollagen i huden med 400%

ACNE BEHANDLINGEN
Udviklet specifikt til at forbedre acne, genoprette hudens tekstur og bidrage til, at huden bliver jævn og glat.

ROSACEA BEHANDLIGEN
Reducerer inflammation, bumser, rødmen og blussen. Behandlingen forbedrer blodcirkulationen, fremmer helingsprocessen, som forbedrer den generelle hudkvalitet.

PROFHILO
Profhilo har den højeste koncentration af hyaluronsyre. Behandlingen kickstarter vores egen hud til at producere 4 forskellige kollagen og elastin. Efterlader huden med et mere ungdommeligt udseende.

Kosmetisk Sygeplejerske Susanne Mariegaard