Rart at vide

Book tid

Eyelash Extentions & Lash Lift & Brow lamination


HVAD ER EYELASH EXTENSIONS?
Eyelash Extensions er små syntetiske vipper lavet i nylon. De er som udgangspunkt sorte fra rod til spids og smukt buede. Så slut med mascara og vippebukker. Korrekt påsatte Eyelash Extensions vil føles som dine helt egne naturlige vipper og kan med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid.
Vi benytter det populære internationale mærke BL LASHES samt ASPIRE by Lash Bar til påsætning og After Care. 
Du kan kontakte os hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil ekstra guides inden bookning.


 
Proceduren når du ankommer – VIGTIGT kom uden øjenmakeup og fjern kontaktlinser:


• Vi har forskellige extensions typer: Laser Lashes (opgradering af  klassiske extensions) eller Flat/Super Flat lashes (ekstra lette & fleksible).
• Vi benytter forskellige kurver og længder (fra 5mm – 14mm), samt forskellige tykkelser i samme påsætning, for at matche og designe det bedst mulige sæt til dine vipper og øjne.
• Eyelash extensions lime indeholder cyanoacrylater (bindemiddel) så extentionsne kan tilhæftes. Limene vi benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt. 
• Du ligger på ryggen med lukkede øjne. Der resnses af og fugtgivende eyepatches isolerer dine nederste vipper. Man falder ofte i søvn undervejs, da proceduren er meget behagelig. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt.
• For at opnå den bedste holdbarhed, anbefaler vi daglig afrensning med godkendt lash cleanser/shampoo. De fleste har behov for en large opfyldning som er 60min.  ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt, hvor lang tid der går imellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger, hos andre 4 uger. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel. NB fjern aldrig selv dine extensions.
• Benyt ikke vippebukker, vat eller vandfast mascara på dine extensions. 
• Afrens dine vipper dagligt i en Lash foam,  for bedre holdbarhed og sunde vipper, der frarådes dog brug af olieindholdig makeup fjernere, da det kan forringe bindeevnen i limen


LASH LIFT / BROW LAMINATION:


Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere. Lash Lift giver mere volumen og et smukt løft. Dine naturlige vipper bliver smukt buet, så vippebukkeren kan smides væk for evigt. Et lash lift kan være holdbart i op til 8 uger, men det anbefales ar få fornyet ca. hver 6 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.


Brow Lamination er et løft til brynshårene. Her kan du få brynshår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning. Looket ‘brushed up brows’ er lige nu et super populært look. En Brow Lamination behandling gør det også langt nemmere at style brynene med din yndlings makeup, og flere kan nu helt undvære brow gel efterfølgende. Vi anbefaler at pleje sine bryn efterfølgende med en Brow Conditioner for at give ekstra fugt og forlænge holdbarheden.
HUSK:  At tjekke vores afbudspolitik. Husk, Kom helt uden øjenmakeup, også inden opfyldning. Selvom dine vipper afrenses inden påsætning, vil der skulle bruges ekstra unødvendig tid på afrensning, og har derfor mindre tid til påsætning, hvis du ankommer med øjenmakeup til din vippebehandling. Vi kan ikke lave behandlinger hvis du kommer med vandfast mascara. Fjernes mascaraen med olieindholdig makeup-fjerner, vil det nedsætte holdbarheden på dine extensions, da limen ikke kan binde til vipperne optimalt samt kunne nedsætte resultatet ved lash lifts. Hvis du har extensions på fra andet sted, anbefaler vi at du kommer til gratis konsultation inden du booker tid, så vi kan tjekke op på dem først, da det ikke altid er muligt at fylde op på andres arbejde.