Rart at vide

Book tid

Eyelash Extentions & Lash Lift & Brow lift


HVAD ER EYELASH EXTENSIONS?
Eyelash Extensions er små syntetiske vipper lavet i nylon, de er som udgangspunkt sorte fra rod til spids og smukt buede. Så slut med mascara og vippebukker.

Korrekt påsatte Eyelash Extensions vil føles som dine helt egne naturlige vipper og kan med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid.
klinikken benytter det populære internationale mærke BL LASHES samt ASPIRE by Lash Bar til påsætning og After Care. 

Du kan kontakte mig hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil ekstra guides inden bookning.

Proceduren når du ankommer – VIGTIGT kom uden øjenmakeup og fjern kontaktlinser:

• ASPIRE har forskellige extensions typer: Laser Lashes (opgradering af  klassiske extensions) eller Flat/Super Flat lashes (ekstra lette & fleksible)

• jeg benytter forskellige kurver og længder (fra 5mm – 14mm), samt forskellige tykkelser i samme påsætning, for at matche og designe det bedst mulige sæt til dine vipper og øjne.

• Eyelash extensions lime indeholder cyanoacrylater (bindemiddel) så extentionsne kan tilhæftes. Limene vi benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt. 

• Du ligger på ryggen med lukkede øjne. Der renses af og fugtgivende eyepatches isolerer dine nederste vipper. Man falder ofte i søvn undervejs, da proceduren er meget behagelig. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt.

• For at opnå den bedste holdbarhed, anbefaler vi daglig afrensning med godkendt lash cleanser/shampoo. De fleste har behov for en large opfyldning som er 60min.  ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt, hvor lang tid der går imellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger, hos andre 4 uger. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel. NB fjern aldrig selv dine extensions.

• Benyt ikke vippebukker, vat eller vandfast mascara på dine extensions. 

• Afrens dine vipper dagligt i en Lash foam,  for bedre holdbarhed og sunde vipper, der frarådes dog brug af olieindholdig makeup fjernere, da det kan forringe bindeevnen i limen
Hvis du har extensions på fra andet sted, anbefaler jeg at du kommer til gratis konsultation inden du booker tid, så vi kan tjekke op på dem først, da det ikke altid er muligt at fylde op på andres arbejde.HVAD ER LASH LIFT ?

Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere, volumiøse
og smukt løftet.

Dine naturlige vipper bliver smukt buet, så vippebukkeren kan smides væk for evigt. Et lash lift kan være holdbart i op til 8 uger, men det anbefales ar få fornyet ca. hver 6 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Jeg anbefaler at du plejer dine vipper efterfølgende med en vippe Conditioner for at give ekstra fugt og forlænge holdbarheden.

JA du må gerne bruge en vippeserum selvom du får lashlift behandlinger, det styrker og forlænger dine vipper og giver et endnu smukkere look.HVAD ER BROW LIFT ?

Brow lift er et løft til brynshårene. Her kan du få brynshår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning.

Looket ‘brushed up brows’ er lige nu et super populært look.

En Brow Lamination behandling gør det også langt nemmere at style brynene med din yndlings makeup, og flere kan nu helt undvære brow gel efterfølgende.

Jeg anbefaler at du plejer dine bryn efterfølgende med en Brow Conditioner for at give ekstra fugt og forlænge holdbarheden.